fbpx

Vitor Roque bliver noget dyrere end først antaget

Peter Vyff - 09.07.23

// Vitor Roque

Det virker efterhånden kun som et spørgsmål om tid, før ledelsen kan præsentere Vitor Roque som ny forstærkning. Meget tyder dog på, at prisen på den 18-årige brasilianer kan blive en del højere end forventet.

Barca er blevet sat i forbindelse med Athletico Paranaense-spilleren siden årsskiftet, og der mangler eftersigende kun nogle små formaliteter, inden skiftet kan annonceres.

Ledelsen har dog ifølge avisen Sport set sig nødsaget til at ændre en smule i aftalen, hvilket betyder at brasilianerens pris kan ende på hele 61 mio. euro. Det er tæt på 15 mio. euro mere end først antaget, og skulle rygtet tale sandt, så bliver Roque den dyreste spiller som Paranaense nogensinde har solgt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den store ændring skyldes eftersigende, at Barca kun har råd til at betale 30 mio. euro i fast overgangssum, hvilket er 5 mio. euro mindre end, hvad der tidligere har været aftalt. Og for at råde bod på det, så skulle ledelsen altså nu have accepteret at betale hele 31 mio. euro i diverse præstationsklausuler.

Variablerne afhænger både af Roques egne præstationer, samt hvordan hele holdet klarer sig i de næste mange sæsoner. Stortalentet får angiveligt en seksårig aftale på Camp Nou, der også inkluderer en option for yderligere tolv måneder, hvis ledelsen skulle finde det interessant.

Alt lader derfor til snart at være på plads, selvom angriberen på nuværende tidspunkt ikke kan blive indregistreret i La Liga. Barca er derfor fortsat tvunget til at sælge en række spillere for at få plads til Roque, der muligvis vil blive udlejet til Athletico Paranaense resten af 2023, indtil han kan blive registreret i Barcas trup til januar.



.:FORSIDE:.