fbpx

Xavi får ikke den sæsonopstart han havde håbet

Simon Arun Vrábel - 14.07.23

Om under en uge rejser Barca til USA, hvor man forbereder den kommende sæson. Her får Xavi ikke de vilkår som han havde håbet på, for det er endnu ikke lykkes at skille sig af med de uønskede spillere.

Cheftræner Xavi Hernández havde helt sikkert håbet på, at han kunne tage sin endelige trup for næste sæson med til USA, men af flere forskellige årsager har man endnu ikke skilt sig af med de spillere som man ellers havde håbet på, og det kan ikke undgå at påvirke sæsonforberedelserne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Helt som planlagt har Barca hentet Ilkay Gündogan fra Manchester City og den tyske midtbanespiller var netop den rutinerede kompetence som Xavi ønskede sig til midtbanen. I forsvaret har man offentliggjort Iñigo Martínez, som er den venstrebenede centrale forsvarsspiller som Xavi ville have.

På midtbanen meldes Oriol Romeu meget tæt på Barca, så det er ikke umuligt at tænke sig, at tingene falder på plads inden truppen den 19. juli rejser til USA, hvor man både skal træne intensivt og forberede næste sæson, ligesom der også venter fire træningskampe imod Juventus, Arsenal, Real Madrid og AC Milan.

I skrivende stund har klubben dog ikke formået at skille sig af med spillere, og det kan ikke undgå at påvirke sæsonforberedelserne, for så har Xavi spillere med, som ikke indgår i planerne.

Der har tidligere været meldinger om, at hele otte spillere ikke forventes at indgå på førsteholdet fra næste sæson. Det skulle efter sigende dreje sig om Clemént Lenglet, Alex Collado, Sergiño Dest, Nico González, Pablo Torre, Franck Kessié, Ferran Torres og Eric García. Måske det lykkes at få aftaler på plads med en eller flere af dem, men lige nu er der ikke meget der tyder på det.

Truppen drager afsted til USA d. 19. juli hvor man møder Juventus (23. juli), Arsenal (27. juli), Real Madrid (29. juli) og AC Milan (2. august).



.:FORSIDE:.