fbpx

Xavi: 'For tidligt for mig at træne Barca'

FCBARCELONA.DK - 16.01.20

© Getty Images
// Xavi

På et pressemøde i Qatar kommenterede Xavi forløbet om trænerjobbet i Barca. Her erkendte han, at han havde fået et tilbud fra klubben, man at han føler det er for tidligt og at han derfor takkede nej.

Xavis hold Al Sadd står foran pokalfinalen i Qatar og det var i den forbindelse at der blev holdt pressemøde. Her var det oplagt, at der blev spurgt ind til, hvorfor han ikke valgte at tage til Barca.

'Jeg modtog et tilbud fra Barcelona på mødet med Eric Abidal og Oscar Grau, men jeg accepterede det ikke, specielt fordi det er meget tidligt at skulle træne Barcelona. Jeg drømmer dog stadig om, at blive Barcas træner i fremtiden' kom det fra ham.

Dermed bekræfter Xavi reelt, at han var klubbens førstevalg, foran Quique Setién, der fik jobbet i mandags, efter at Xavi havde sagt nej.

Xavi erkendte også, at den meget polemik påvirkede hans fokus. 'Gennem tre dage var jeg ikke helt hvor jeg skulle være, men nu er jeg totalt fokuseret på Al Sadd' fortsatte han.

Han forklarede også, at han hurtigt fortalte sine omgivelser, hvad han havde besluttet. 'Først fortalte jeg det til min familie og derefter til spillerne i Al Sadd, for de fulgte med i det hele'.

Til sidst var der også en kommentar til Barcas valg af Quique Setién. 'Jeg er vild med Barcelonas nye træner. Jeg elsker hans måde at arbejde på og jeg håber han får succes med holdet' afsluttede han.

.:FORSIDE:.