fbpx

Yuste om Mbappé: 'Jeg ønsker ikke at starte rygter'

Peter Vyff - 27.07.23

// Kylian Mbappe

Barca blev forleden sat i forbindelse med Kylian Mbappé, der ser ud til snart at forlade PSG. Vicepræsidenten Rafa Yuste blev forleden bedt om at forholde sig til de igangværende rygter, hvilket han dog ikke ønskede at svare på.

Det ser efterhånden ud til at fodboldstjernen Kylian Mbappé snart forlader Paris Saint-Germain, da han har meldt ud at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, der udløber næste år. Pariserne leder derfor efter en pengestærk køber til franskmanden, der har en markedspris tæt på 200 mio. euro.

Den 24-årige Mbappé er derfor blevet rygtet til Real Madrid, der dog ser ud til at få svært ved at finde penge til angriberen, efter indkøbet af Jude Bellingham tidligere i transfervinduet. Landsholdsspilleren blev derfor i starten af denne uge også sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou, hvor ledelsen angiveligt skulle stå klar med en byttehandel, der involverede Ousmane Dembélé og Gavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne tog dog hurtigt afstand til rygterne, der mistænkes at stamme fra PSG, som ønsker at få Real Madrid til forhandlingsbordet. Spekulationerne fortsætter dog, og derfor blev Barcas vicepræsident Rafa Yuste også bedt om at forholde sig til Mbappé, da han forleden gav et interview til avisen Mundo Deportivo.

Den 61-årige Yuste ønskede dog ikke at sparke yderligere til rygterne, da han blev spurgt til Mbappé: 'Jeg ønsker ikke at starte rygter. Alt hvad jeg siger her som vicepræsident er med til at gøre rygterne større, og det har jeg ingen intention om,' sagde catalaneren og drejede fokus til Barca: 'Jeg vil dog gerne fortælle jer alle, at vi har en trup, der med tilgangen af Gündogan, Iñigo og Romeu allerede er stærkere end sidste år.'

Vicepræsidenten blev derefter spurgt til om han er bekymret for at PSG-stjernen skifte til Real Madrid: 'Nej, det er jeg slet ikke. Jeg bekymrer mig kun om vores hold, og det jeg ser er, at Xavi har gjort det til sit eget, ligesom tidligere træner har gjort i vores store epoker,' sagde Yuste og afsluttede: 'De spillere som vi har hentet er alle ydmyge, og de vil hjælpe vores unge spillere med at nå deres potentiale. Og det stærke fællesskab i vores trup er afgørende for at vi kan vinde ligaen igen.'

Selvom Yuste ikke ligefrem afviste rygterne, så er det helt utænkeligt at Barca skulle kunne hente Mbappé, hvis lønkrav langt overstiger, hvad der er muligt at betale på Camp Nou. Og at ledelsen skulle være åbne overfor at sende to urørlige spillere afsted som Dembélé og Gavi, gør kun rygtet endnu mere urealistisk.

.:FORSIDE:.