FCBARCELONA.DK - 18.06.21

@ Getty Images
// Depay // EM21

Det hollandske landshold sikrede sig fredag en plads i EM-ottendedelsfinalen, da man slog Østrig med 2-0 i den anden gruppekamp. Frenkie de Jong spillede hele kampen, mens Memphis Depay scorede opgørets første mål på straffe.

Holland blev allerede inden EM betegnet som blandt favoritterne til at løbe med den samlede sejr og torsdag forbedrede de deres chancer yderligere. Det skete i gruppekampen mod Østrig, hvor hollænderne vandt med 2-0.

Allerede efter 11 minutter tog Holland føringen, da Memphis Depay scorede sikkert på et straffespark, som David Alaba kort forinden havde begået mod Denzel Dumfries. Efter pausen var det så Dumfries selv, som scorede kampens sidste mål til slutresultatet 2-0.

Med sejren er Holland nu sikker på at gå videre til ottendedelsfinalen, da man har seks point med kun en enkelt gruppekamp tilbage. Ukraine og Østrig følger med tre point hver, og de skal møde hinanden i den sidste gruppekamp. Sidst finder man Nordmakedonien, som har tabte begge deres kampe.

Se mål og højdepunkter fra Hollands sejr på 2-0 over Østrig herunder.