fbpx

Abel Ruiz forlader måske Barca til januar

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.11.19

© Getty Images
// Abel Ruiz

B-holdets angriber Abel Ruiz er ifølge lokale medier ikke tilfreds med at spille for Barca B i den tredje bedste spanske række. Ifølge Mundo Deportivo vil han spille på højere niveau, hvorfor Barca måske mister ham i det nye år.

I Abel Ruiz har Barca en lovende angriber på B-holdet, men spanieren er ikke tilfreds med kun at spille i Segunda B. Mundo Deportivo skriver, at han vil prøve sig af på højere niveau.

I sommer havde Abel Ruiz mange muligheder for at forlade Barca. Han kunne have taget på lån hos Sporting Lissabon eller hos klubber i La Liga eller den andenbedste række i Spanien. Barca valgte dog angiveligt at afvise alle tilbud.

Abel Ruiz ser ud til at må kigge langt efter spilletid på førsteholdet, som han ellers fik en optræden for i sidste sæson - dog da Barca allerede havde vunder mesterskabet. Med de lange udsigter kræver angriberen derfor en klubskifte og spørgsmålet er så, om Barca vil lade Abel Ruiz slæippe af sted på en lejeaftale eller et salg med en tilbagekøbsoption. Tilbud mangler den spanske U21-landsholdspiller ihvertfald ikke.

.:FORSIDE:.