fbpx

AC Milan blander sig i kampen om Iván Fresneda

Peter Vyff - 05.07.23

// Iván Fresneda

Barca skulle eftersigende være i dialog omkring at hente den talentfulde Iván Fresneda til Camp Nou. Catalanerne skal dog forvente stor konkurrence, især fra AC Milan, der angiveligt har taget kontakt til forsvarsspillerens repræsentanter.

Selvom det ikke er ledelsens højeste prioritet, så arbejdes der stadig på at forstærke holdet med en naturlig højre back. Som det ser ud nu, så har Xavi nemlig kun Sergi Roberto, og den urutinerede Julián Araujo, til rådighed ude i højre forsvarsside, efter Jules Koundés ønske om at spille oftere inde i midterforsvaret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har derfor haft snøren ude efter flere spillere, såsom Juan Foyth, Benjamin Pavard, João Cancelo og senest Iván Fresneda, der på nuværende tidspunkt vurderes som den mest realitiske forstærkning. Det skyldes især forsvarsspillerens pris, da han efter nedrykningen med Real Valladolid kan købes for 20 mio. euro.

Catalanerne har dog i øjeblikket fokus på andre højere prioriterede handler med blandt andet Vitor Roque og Oriol Romeu, hvilket betyder at forhandlingerne med den 18-årige Fresneda på nuværende tidspunkt er sat på standby. Og det har AC Milan ifølge avisen Calciomercato tænkt sig at udnytte, og hente backen for næsen af Barca.

Italienerne står også og mangler en højre back, specielt efter Sergiño Dests mislykkede låneophold, der betyder at amerikaneren snart er at finde tilbage på Camp Nou. AC Milan skulle derfor også allerede have indledt forhandlingerne med Fresnedas repræsentanter for at høre om mulighederne for et skifte.

Spanieren har dog også tiltrukket sig interesse fra Newcastle og Arsenal, imens Dortmund angiveligt har besluttet sig for ikke at forfølge højre backen. Barca menes dog fortsat at føre kapløbet om Valladolid-spilleren, hvilket skyldes Fresnedas eget ønske om at skifte til Camp Nou.



.:FORSIDE:.