fbpx
Annonce

Afstemning: Hvad skal Barca gøre med Ansu Fati?

FCBARCELONA.DK - 16.03.23

// Ansu Fati

Ansu Fati har ikke haft det nemt i Barca i denne sæson og de seneste meldinger går på, at den sportslige ledelse på Camp Nou er splittet hvad angår angriberens fremtid. Skal man sælge Fati eller skal man udleje ham?

Det er altid en svær balance, når det gælder unge spillere, som ikke har indfriet forventningerne i Barca. For det første er det altid svært at nå det absolutte gennembrud i den catalanske storklub og for det andet kan spilletiden sommetider være knap.

For Ansu Fati er det netop hvad han gennemlever i øjeblikket, hvor han må tilbringe meget tid på bænken og slet ikke har formået at leve op til nummer 10 på ryggen. Nogle rygter går på, at Fati selv skulle have anmodet om at forlade Barca for at få mere spilletid et andet sted, mens andre meldinger går på, at ledelsen har svært ved at beslutte sig for, om man skal sælge eller udleje angriberen.

Artiklen fortsætter under annoncen


På Camp Nou har man som bekendt store problemer med økonomien og her ville et salg af Ansu Fati være et kæmpe plaster på såret. Faktum er, at Barca ikke skylder en krone for Fati, som man derimod gør for spillere som Ferran Torres og Raphinha, hvor man har delt transfersummen til de respektive klubber ud til flere rater de kommende år. Det betyder, at man ved et salg af Ansu Fati får det fulde beløb til rådighed med det samme, som kan bruges på at forstærke truppen.

En del af den sportslige ledelse mener derimod, at man begår en kæmpe fejl ved at sælge Ansu Fati. Man frygter, at holdet 10'er med mere spilletid i en anden klub vil få sit helt store gennembrud, men her være tabt for Barca på grund af et permanent salg.

Det store spørgsmål er derfor hvad Barca skal gøre med Ansu Fati. Skal man sælge ham, udleje ham eller skal man måske vise ham tillid og tro på hans gennembrud i Barca? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning: Hvad skal Barca gøre med Ansu Fati?

.:FORSIDE:.