fbpx

Avis: Barca har været i kontakt med Pavard igen

Markus Johannessen - 11.01.23

// Pavard

Den franske højreback, Benjamin Pavard, har angiveligt endnu engang været i dialog med Barca. Der lader til at være en gensidig interesse hos de to parter og måske er der et fremtidigt samarbejde i sigte. 

Barcas sportslige ledelse arbejder fortsat på at sammensætte en stærkere trup til næste sæson, som er konkurrencedygtig på øverste niveau. Xavis mandskab er efterhånden pænt stjernespækket, men cheftræneren ønsker en komplet højrekant.

Umiddelbart står de to Bundesligaspillere, Benjamin Pavard og Thomas Meunier, til at være de bedste kandidater til at indtage højreback-positionen på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, er den 26-årige franskmand meget stålsat om at ville forlade Bayern München efter denne sæson og han har angiveligt taget kontakt til catalanerne. 

Der er dog ikke stor sandsynlighed for, at der kommer en aftale på plads allerede i vinterens transfervindue. Med skader i defensiven får Julian Nagelsmann brug for Pavard i defensiven og franskmanden har kontrakt indtil sommeren 2024. 

Benjamin Pavard har en estimeret markedsværdi på 35 millioner euro, men Barcas ledelse vil have mulighed for at forhandle prisskiltet når Pavards kontraktudløb i Bayern München nærmer sig..:FORSIDE:.