fbpx

Avis: Barca har lavet ny version af 'Cant del Barça'

Simon Arun Vrábel - 07.07.23

// FC Barcelona

Når Barca-spillerne løber ind på holdets nye hjemmebane Montjuïc bliver det på mange måder en anderledes oplevelse og selv den velkendte Barca-hymne ’Cant del Barça' har klubben fået indspillet en ny version af.

Den kommende sæson bliver på mange måder meget anderledes for både Barca-spillere og fans, for imens Camp Nou ombygges, skal holdet spille deres hjemmekampe på det mere ydmyge stadion Montjuïc. I den forbindelse har klubben besluttet at lave om på den ellers famøse Barca-hyme 'Cant del Barça'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Tot el camp. És un clam. Som la gent blau-grana'. Sådan begynder den verdenskendte Barca-hyme, som blev komponeret tilbage i 1974 i forbindelse med klubbens 75-års jubilæum af Josep M. Espinàs og Jaume Picas. Selv den dag i dag er sangen vigtig for Barca-tilhængerne verden over, og måske nogle Barca-fans husker, at det var én af de første ting, som Frenkie de Jong lærte, da han begyndte at modtage sprogundervisning.

Derfor er det da også opsigtsvækkende, at avisen Sport fortæller, at klubben har bedt kunstneren Cor Jove de l'Orfeó Català om at lave en ny version af sangen, som skal bruges i forbindelse med holdets kommende sæson på Montjuïc. Sangen er endnu ikke blevet offentliggjort, og der er heller ingen meldinger om, hvorvidt den nye version er midlertidig eller permanent.

Sangen bruges når spillerne går ind på banen samt umiddelbart efter slutfløjtet til holdets hjemmekampe, og på præcis samme måde skal den nye Cant del Barça bruges i næste sæson. Selvom der endnu går nogle uger førend offentligheden får den nye version at høre, så må man håbe, at den nye version forsat slutter med BARCA BARCA BARCA!

.:FORSIDE:.