fbpx

Avis: Barca og Romeu enige om 2-årig aftale

Peter Vyff - 06.07.23

// Oriol Romeu

Barca søgen efter en erstatning for Sergio Busquets er nu endt hos Oriol Romeu. Og hvis man skal tro på rygterne, så skulle ledelsen nu være blevet enige med Girona-spilleren om en 2-årig aftale med option på yderligere 12 måneder.

Ledelsen begyndte allerede sidste sommer at lede efter en afløser for Busquets, der for nyligt tilsluttede sig Lionel Messi hos Inter Miami. Catalanerne måtte dog efter længere tids søgen sande, at økonomien ikke var stærk nok til at hente stjernespillere som Joshua Kimmich og Martín Zubimendi, der ellers stod øverst på listen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alt tyder i stedet på, at Oriol Romeu kommer til at erstatte den tidligere Barca-kaptajn, hvilket nu understreges af nyheden om, at ledelsen skulle være blevet enige med midtbanespilleren om en 2-årig kontrakt. Det skriver avisen Sport, der også tilføjer, at kontrakten indeholder en option på yderligere 12 måneder, hvis han præsterer som håbet.

Catalanerne mangler derfor blot at nå til enighed med Girona om en overgangssum, der forventes at ende et sted imellem 8-10 mio. euro. Parterne forventes at mødes indenfor de næste to dage, hvor en aftale forhåbentlig kan komme i hus hvilket betyder, at Romeu bliver Barcas tredje signing i dette transfervindue.

Xavi har derfor fået opfyldt to af sine ønsker i sommerpausen, eftersom han har bedt ledelsen om en defensiv og en central midtbanespiller. Cheftræneren mangler derfor blot en backup til Robert Lewandowski, der forventes at blive Vitor Roque, for at få alle sine ønsker opfyldt.

.:FORSIDE:.