fbpx

Avis: Barca overvejer at købe tidligere spiller tilbage

Peter Vyff - 28.06.23

// Mika Mármol

Barca sendte sidste sommer Mika Mármol til FC Andorra på en fri transfer. Catalanerne overvejer nu at bruge deres tilbagekøbsklausul på forsvarsspilleren, da han angiveligt har tiltrukket sig en del opmærksomhed fra flere hold i Spanien.

Det er næsten kun et år siden, at den nu 21-årige Mármol skiftede til FC Andorra for at få mere regelmæssig spilletid. Catalaneren havde forinden fået sin førsteholdsdebut under Xavi, men med udsigten til at duellere med Andreas Christensen, Jules Koundé og Ronald Araújo om en plads i midterforsvaret tog han istedet afsked med Camp Nou.

Den venstrebenede forsvarsspiller har siden skiftet opnået stor succes hos FC Andorra, der endte på en syvendeplads i den andenbedste spanske fodboldrække. Det blev til hele 38 kampe for Mármol, der også leverede en enkelt scoring og assist undervejs, imens han imponerede hele ligaen med hans bolddistribution og hans positioneringsevner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren har derfor tiltrukket sig en del interesse fra La Liga, hvor RCD Mallorca, Rayo Vallecano og nyoprykkerne fra Las Palmas står klar til at hente forsvarsspilleren. Den store opmærksomhed har nu ifølge avisen Sport fået Barca til at overveje at købe Mármol tilbage, enten for at sælge ham videre eller beholde ham på førsteholdet.

Barca meldes ellers særdeles tæt på at hente Iñigo Martínez, der efter alt at dømme snart kan blive præsenteret på Camp Nou. Baskeren sad dog ude med flere skader i sidste sæson samtidig med, at det heller ikke er utænkeligt, at Eric García kan blive solgt i løbet af sommerpausen. Xavi kan derfor komme til at mangle dybde i forsvaret i løbet af sæsonen, specielt efter rygterne om at ledelsen også ønsker at udleje Barca Atlétics Chadi Riad. Mármol kan derfor vise sig at blive en ganske interessant backup-spiller til næste sæson, hvis altså han hentes tilbage.

Ledelsen kan ifølge Sport købe forsvarsspilleren tilbage for 1 mio. euro, hvilket vurderes til at være ganske risikofrit, da han sandsynligvis kan sælge videre for samme beløb eller endda mere. Det er dog endnu for tidligt at spå om skiftet bliver en realitet, da den forventede sportsdirektør Deco, i øjeblikket har travlt med at lukke handlen med angriberen Vitor Roque.

.:FORSIDE:.