fbpx

Avis: Bartomeu forhandler med Ronald Koeman

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.08.20

// Ronald Koeman


Det ventes, at Barca i dag vil offentliggøre fyringen af Quique Setién som træner. På trods af det er Barca allerede på udkig efter en ny træner. I den forbindelse meldes det nu, at Bartomeu forhandler med Ronald Koeman.

Ifølge flere medier fra den catalanske presse, så er Quique Setiéns dage som Barca-træner allerede talte. Han ventes at blive fyret i dag, så derfor har Barca brug for en ny træner. Den catalanske avis Sport skriver nu, at Bartomeu forhandler med Ronald Koeman om trænerjobbet i den catalanske storklub.

Koeman skulle angiveligt være åben for at komme til Barca nu, selvom han tidligere har været tilbageholdende. Koeman er i øjeblikket landstræner for Holland og han har en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan skifte til Barca.

Ronald Koeman er en legende i Barca og at få ham som træner vil forhåbenligt gå ind og skabe den nødvendige ro som holdet har brug for. Koeman er på toppen af listen over ønskede trænere og han vil med det samme indgyde respekt i klubben. Bartomeu tager sig personligt af forhandlingerne med Koeman.

Det seneste nye er, at Ronald Koeman landede i Barcelona i går aftes. Han skal i dag forhandle med Barca om at blive den nye træner. I videoen herunder kan de se ham ankomme til Barcelonas lufthavn.

.:FORSIDE:.