fbpx

Avis: Eric Abidal står også foran en fyreseddel

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.08.20

// Abidal


Quique Setién står ifølge den catalanske presse foran en fyreseddel i næste uge, men han er angiveligt ikke den eneste der står foran en afskedigelse. Også sportsdirektør Eric Abidal kan se frem til at blive fyret.

Den catalanske avis Sport skriver nu, at der på mandag kommer et hastemøde i bestyrelsen. Her skal der træffes nogle store beslutninger for Barcas fremtid. En af beslutningerne vedrører sportdirektør Eric Abidal, som kan forvente en fyressedel.

Bestyrelsen skulle angiveligt have mistet tilliden til Eric Abidals evner som sportsdirektør. Franskmanden var angiveligt stor fortaler for at fyre Ernesto Valverde og ersatte ham med Quique Setién, men den beslutning har ikke båret frugt.

Abidal har da heller ikke været den mest populære skikkelse i den catalanske storklub i den seneste tid. Tidligere på året faldt han i unåde hos Lionel Messi og flere af spillerene, der var ude med stor kritik af Barcas sportsdirektør. Abidals dage som ansvarlig for det sportslige virker dermed talte i Barca.

.:FORSIDE:.