fbpx

Avis: Fermín López får en uge fri efter OL-guldet

FCBARCELONA.DK - 11.08.24

 


Fermín López har haft en fantastisk sommer med først at vinde EM og dernæst OL. Den travle sommer har angiveligt fået Barca til at give ham fri den kommende uge, så han kan koble lidt af ovenpå de store begivenheder.

Fermín López vil være til stede ved Trofeu Gamper i morgen aften, hvor truppen præsenteres for tilhængerne. Han kommer ikke på banen og det varer efterfølgende en uge, inden man ser ham igen. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Efter den travle sommer, hvor Fermín gik lige fra La Liga til EM og videre til OL, får mindtbanespilleren en pause på en uge. Han skal således først møde frem til træning om en uge. Dermed er han udelukket til ligadebuten mod Valencia om en uge.

Pau Cubarsí og Eric García var også med til OL, men de begynder at træne med allerede i dag. Det skyldes at de ikke var med til EM, hvor de havde mulighed for at holde ferie.

Der er ingen tvivl om, at Fermín López kan forvente en varm modtagelse af holdkammeraterne om en uge, for som den eneste vender han tilbage med to guldmedaljer om halsen.

fermin1F

// Fermin Lopez
.:FORSIDE:.