fbpx

Avis: Frenkie de Jong er urørlig på transfermarkedet

Markus Johannessen - 29.06.23

// Frenkie de Jong

Siden sidste sæson har Frenkie de Jongs potentielle afgang fyldt meget i de europæiske medier. Nu bliver det dog slået fast, at hollænderen ikke forlader Barca uanse, hvor mange lukrative tilbud, der banker på fra andre klubber. 

Der har været retmæssige spekulationer om, hvorvidt Frenkie de Jong havde en femtid i Catalonien eller skulle videre til næste destination. Ikke grundet hans præstationsniveau, hvor han mænger sig blandt toppen på verdensplan, hvad angår hans position - nærmere grundet Barcas økonomiske udfordringer, den store interesse fra samtlige klubber og det gunstige beløb hans transfer kunne indbringe. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu melder den catalanske avis Sport dog, at den 26-årige midtbanespiller ikke skal nogen steder. Han bliver endda beskrevet som værende en af Xavis urørlige spillere, som angiveligt under ingen omstændigheder er til salg. 

Frenkie de Jong har efter sigende også selv ytret, at han ikke ønsker at spille i andre klubber end Barca, og derudover får han angiveligt en uundværlig rolle i Xavis mandskab den kommende sæson, som venter lige om hjørnet. 

Det er dog også ensbetydende med, at Barcas ledelse fortsat har travlt med at få solgt de profiler, som Xavi ikke ønsker at benytte når ligaen starter igen. I starten var det ambitionen, at truppen var tyndet ud i slutningen af juni, men det begynder at se kompliceret ud. Én ting er dog sikkert ifølge de catalanske medier; Frenkie de Jong skal ingen steder denne sommer.

.:FORSIDE:.