fbpx

Avis: Íñigo Martínez’ lejr åbner nu døren til Barca

Simon Arun Vrábel - 06.01.23

// Iñigo Martínez

Iñigo Martinez står højt på ønskesedlen hos Barca, men Bilbao har hele tiden insisteret på at forlænge hans kontrakt. Nu fortæller Martinez’ lejr at der endnu ikke ligger noget tilbud om forlængelse og det åbner døren for Barca.

Barcas sportslige ledelse har igennem lang tid været lune på baskiske Iñigo Martinez som har kontraktudløb med Athletic Club Bilbao til sommer. Indtil nu har Martinez dog ikke aktivt rakt hånden ud til Barca, men nu har man angiveligt ladet det sive til pressen, at Bilbao endnu ikke har forelagt ham et tilbud om en kontraktforlængelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Især med Gerard Piqués karrierestop har Barca intensiveret deres søge efter en erfaren forsvarsspiller til Xavis genopbygningsprojekt og her har Iñigo Martinez længe stået højt på listen. Den 31-årige forsvarsspiller har spillet hele karriere i den spanske La Liga og derfor mener man, at han hurtigt vil kunne tilpasse sig Barcas spillestil og skiftet fra Baskerlandet til den catalanske hovedstad.

Athletic Club Bilbao har dog hele tiden sagt, at det er deres plan at forlænge med Martinez og det klubbens sportsdirektør er også blevet citeret for at sig. Den stærke forsvarsspiller kan både spille centralt og på venstrebacken.

Nu fortæller avisen Sport så, at Martinez’ bagland har fortalt, at der endnu ikke ligger noget tilbud på bordet fra Bilbao og med kontraktudløb til sommer betyder det, at man er juridisk fri til at forhandle med andre klubber. At man vælger at bringe denne information til pressen i stedet for at håndtere det internt med ledelsen i Bilbao, må i den grad ses som en invitation til Xavi og den sportslige ledelse og mon ikke der vil være dialog imellem Barca og Martinez i den nære fremtid?

Iñigo Martinez har optrådt 239 gange for sin barndomsklub Real Sociedad samt 169 gange for Bilbao. Alligevel tæller trofæskabet kun en enkelt supercup fra forrige sæson og med sine 31 år kunne det være en oplagt mulighed at komme til en storklub som Barca og vinde større trofæer inden karrieren slutter..:FORSIDE:.