fbpx

Avis: Julián Araujo godkender skifte til Las Palmas

Peter Vyff - 18.07.23

// Julián Araujo

Barca hentede i starten af året Julián Araujo til Camp Nou. Mexicaneren har dog intet spilletid fået, hvilket skyldes en større skrivebordsfejl, og alt tyder nu på at han nærmer sig lejeophold hos Las Palmas.

Cheftræner Xavi stod pludselig uden en naturlig højre back i førsteholdstruppen, efter at Héctor Bellerín forlod Camp Nou i starten af året. Catalanerne besluttede sig derfor at købe Julían Araujo hos LA Galaxy, hvor han blev udset til at agere backup for Jules Koundé, og på sigt udvikle sig til en stamspiller i startopstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen nåede dog ikke at sende registreringspapirene ind i tide, hvilket betød at han ikke måtte spille kampe for førsteholdet indtil sommerferien. Den 21-årige mexicaner har udelukkende kunne træne med.

Araujo har ikke umiddelbart udsigt til spilletid på førsteholdet i den kommende sæson, og især ikke efter nyheden om at ledelsen forsøger at finde en højre back på transfermarkedet. Landsholdsspilleren er derfor blevet sat i forbindelse med et skifte til oprykkerne fra Las Palmas, der ønsker at leje ham indtil næste sommer.

Og ifølge avisen Marca nærmer skiftet sig, da Araujo eftersigende skulle have accepteret at skifte til Las Palmas. Mexicaneren har ellers hele tiden fastholdt sit ønske om at blive i Barca, hvor han har været fuldt fokuseret på Barcas USA-tour for at bevise sig værd overfor Xavi.

Landsholdsspilleren har dog nu ændret holdning, hvilket højst sandsynligt skyldes en række samtaler med den sportslige ledelse, der har gjort det klart for ham, at han ikke har udsigt til spilletid i næste sæson. Barca ønsker dog ikke at slippe Araujo permanent, og catalanerne håber istedet at han kan udvikle sig på lejeopholdet under García Pimienta, der tidligere har arbejdet som træner for Barcas andethold.



 

.:FORSIDE:.