fbpx

Julian Araujos kamp begynder for alvor nu

FCBARCELONA.DK - 19.07.24

 


Julian Araujo sluttede sidste sæson med en skade og han har trænet for sig selv den første uge i Ciutat Esportiva. I går sluttede han sig til træningen og dermed begynder hans kamp for at overbevise Hansi Flick.

Julian Araujo gjorde det rigtig godt under lejeopholdet hos Las Palmas i sidste sæson og der er gode muligheder for, at højrebacken bliver en del af Barcas førsteholdstrup denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han skal dog stadig overbevise Hansi Flick og det kræver at han kan træner med. Det startede han på i går, da han for første gang sluttede sig til førsteholdets træning. Det er en god timing for Julian Araujo, for om lidt over en uge rejser holdet til USA, hvor der skal spilles tre træningskampe.

Her vil mexicaneren få gode muligheder for spilletid, for selvom både Cancelo og Koundé tager med til USA, vil de ikke have samme fysiske form som Julian Araujo.

Hvis Julian Araujo lykkes med at overbevise Hansi Flick, venter der ham sandsynligvis en reserverolle som højre back, men blot det at få en plads i truppen, vil være et stort skridt i karrieren for den 22-årige spiller.

julianaraujo1F

// Julián Araujo
.:FORSIDE:.