fbpx

Julian Araujo: 'Jeg drømmer om at vende tilbage'

FCBARCELONA.DK - 25.03.24

 


22-årige Julian Araujo gør en god figur under lejeopholdet hos oprykkerne fra Las Palmas. Der har været spekulationer om, at Barca henter ham tilbage tilbage til sommer og det håber mexicaneren bliver til virkelighed.

Når landspausen slutter denne uge, bliver det netop Las Palmas som Barca står overfor på lørdag, når de tager imod oprykkerne hjemme på Estadi Olímpic LLuis Companys. Her kommer de dog ikke til at stå overfor Julian Araujo, for en klausul i lejeaftalen forhindrer højre backen i, at spille mod den klub der ejer ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hjemme fra Las Palmas lægger Julian Araujo ikke skjul på, hvad der er hans mål i næste sæson. 'Jeg har det rigtig godt i Las Palmas, men selvfølgelig er min drøm at vende tilbage til Barcelona. Det er et af mine mål. Jeg har troen og håber på, at det vil gå godt' udtaler han ifølge avisen Mundo Deportivo.

'Lige nu er jeg fokuseret på Las Palmas, for det handler om at sikre forblivelsen i ligaen og sigte højere for at komme med i Europa League' fortsætter han ambitiøst. Las Palmas ligger nr. 11 i ligaen og har ni point op til den 6. plads, der giver adgang til europæisk fodbold.

Det er forventningen, at Julian Araujo indleder næste sæson med Barca og tager med på træningsopholdet til USA, hvor der venter kampe mod Manchestrer City, Real Madrid og AC Milan. Her får mexicaneren muligheden for at vise sig frem i håbet om, at blive en fast bestandel af Barca-truppen hele sæsonen.

julianaraujo3F

// Julián Araujo
.:FORSIDE:.