fbpx

Avis: Manchester United er interesseret i Raphinha

Markus Johannessen - 16.08.24

 


Forhandlingerne fortsætter hastigt på tværs af landegrænser i slutningen af sommerens transfervindue. Manchester United ønsker angiveligt at sælge Antony og derefter rette blikket mod hans brasilianske landsmand, Raphinha. 

Vi er nu lidt over to uger fra lukningen af transfervinduet, og Barca er allerede under tidspres. Klubben skal have registreret de nye spillere, de har hentet og derudover skal de tynde ud i truppen og sikre et afgørende salg, der kan muliggøre yderligere indkøb.

Catalanerne forsøger i øjebilkket at finde nye destinationer til Lenglet, Ansu Fati og Vitor Roque, men disse handler vil dog næppe indbringe store summer, medmindre den brasilianske angriber vælger at forlade klubben til fordel for Saudi-Arabien. Det tyder dog ikke på, at den 19-årige brasilianer har interesse i det skifte. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Raphinhas navn har også flere gange været oppe at vende i de catalanske medier, som en af de profiler, der kunne forlade Catalonien inden længe. Han er sandsynligvis den spiller, der har størst markedsværdi og som kan generere de nødvendige midler til at fuldføre klubbens transferplaner.

Den 27-årige kantspiller har indtil videre været fast besluttet på at blive i Barcelona, men ifølge den catalanske avis Sport, forsøger Deco at overbevise ham om at skifte til en klub, hvor der er flere spilleminutter i sigte, hvis Barca lykkes med at hente en ny angriber til venstrefløjen. 

Raphinha er tidligere blevet tilbudt en lukrativ kontrakt i Saudi Pro League, hvilket han ikke engang vil overveje, men nu får han opmærksomhed fra 'De Røde Djævle' i Premier League. 

Avisen Sport melder, at Manchester United er interesseret i at hente Raphinha, hvis de lykkes med at få gennemført salg i deres egen offensiv. Barca er angiveligt motiveret til at gennemføre denne handel, hvis det rette beløb bliver tilbudt og brasilianeren godkender. 

// Raphinha
.:FORSIDE:.