fbpx

Avis: Saudiarabiske Al Ahli viser interesse for Kessié

Markus Johannessen - 30.06.23

// Franck Kessié

Franck Kessié ønsker fortsat at repræsentere Barca, men får opmæræsomhed fra andre klubber. Den seneste melding er, at saudiarabiske Al Ahli angiveligt vil forgylde ivorianeren med en lukrativ kontrakt frem til 2026. 

Kessié kom til Catalonien på en fri transfer sidste sommer og Barcas ledelse overvejer efter sigende at sælge ham, hvis det kan indbringe i omegnen af 30 millioner euro. Den 26-årige midtbanespiller ønsker ikke at forlade klubben, men vil angiveligt tage et tilbud til overvejelse, hvis Xavi ikke har til hensigt at bruge ham i truppen næste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der har tidligere været rygter om, at Barca og Inter Milan drøftede en byttehandel mellem Kessié og Brozovic, men Kessié har tilsyneladende ingen interesse i at vende tilbage til italiensk fodbold for nuværende. 

Ifølge den catalanske avis Sport prøver Al Ahli nu at lokke midtbanespilleren til Saudi Professional League ved at tilbyde ham millioner over den løn, som han har udsigt til i europæiske klubber. 

Franck Kessié har kontrakt i Barca indtil 2026, så rent økonomisk for catalanerne betyder et skifte til en anden klub både en profitabel transfersum og en enorm lønbesparelse. Al Ahli tilbyder angiveligt ligeledes Kessié en kontrakt indtil 2026, men hvilken pris de tilbyder Barca er endnu ikke afsløret.

.:FORSIDE:.