fbpx

Medie: Wenger takkede nej til at blive Barca-træner

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 14.08.20

© Getty Images
// Wenger

Le10sports hævder, at Barca-ledelsen har været i dialog med Arsene Wenger om at overtage trænertjansen i klubben. Arsenal-legenden skulle dog have afslået tilbuddet, da han ikke tror på det sportslige projekt.

Quique Setiéns fremtid i Catalonien ser ud til at hænge i en særdeles tynd tråd, medmindre hans mandskab disker op med noget exceptionelt i Champions League-slutrunden. Der var sågar snak om, at man ville skille sig af med træneren allerede forud for turneringens genstart, efter den skuffende afslutning på La Liga.

Det ligger i kortene, at Xavi Hernández før eller siden overtager trænerroret i klubben, men inden da bliver man muligvis nødsaget til at finde en midlertidig løsning. Først gik rygterne på Laurent Blanc, og nu hævder det franske medie Le10sports altså, at ledelsen har hevet fat i 70-årige Arsene Wenger.

Her skulle franskmanden dog have afvist tilbuddet, da han ikke følte sig overbevist om hverken det sportslige projekt eller sin rolle i klubben. Wenger, der tilbragte 22 år som træner i Arsenal, har ved flere lejligheder annonceret, at han er åben for at prøve sig af som træner på ny. Det kræver dog, at projektet er spændende og tiltrækkende for ham.

'Jeg vil ikke gøre noget halvt. Hvis den rigtige mulighed byder sig, vender jeg tilbage, men hvis ikke, lader jeg være' har Arsene Wenger tidligere udtalt. Set i det lys har tilbuddet som midlertid lappeløsning i Barcelona nok ikke vakt særlig megen resonans, i fald der er hold i rygtet fra Le10sports. 

.:FORSIDE:.