fbpx

Aviser: City har afvist Barcas første bud på Silva

FCBARCELONA.DK - 07.08.23

// Bernardo Silva // Joao Cancelo

Barca meldes som bekendt særdeles interesseret i Bernardo Silva og søndag kunne flere catalanske aviser afsløre, at Barca skulle have sendt deres første formelle tilbud til Manchester City. Den engelske klub skulle dog allerede have afvist.

Det er de to catalanske aviser, Sport og Mundo Deportivo, som begge rapporterer om et første officielt bud fra Barcas side på Bernardo Silva. Der er dog forskel på de to avisers detaljer om catalanernes bud.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Avisen Sport meddeler, at Barca skulle have sendt et samlet bud på både Bernardo Silva og João Cancelo. Det skulle lyde på, at man lejer begge spillere i denne sæson, mens man samtidig binder sig til et obligatorisk køb af Silva om et år for 70 millioner euro.

Avisen Mundo Deportivo melder om et bud udelukkende på Bernardo Silva, som skulle lyde på en lejeaftale for denne sæson efterfulgt af en obligatorisk købsoption på 60 millioner euro.

Hvad de to aviser dog er enige om er, at Manchester City allerede skulle have afvist Barcas tilbud. Dog meddeler de også, at Barca på ingen måde har givet op og nu arbejder på at sende det næste bud af sted.

.:FORSIDE:.