fbpx

Balde har forkortet sin ferie for at blive klar

Anders Lang Jensen - 09.07.23

// Alejandro Balde

I sæsonens sidste hjemmekamp mod Mallorca udgik Alejandro Balde med en ankelskade, som ville holde venstrebacken ude i flere uger. Balde er nu mødt ind i klubben en uge før tid, for at stå helt klar til pre-season.

I den seneste sæson fik Alejandro Balde sit helt store gennembrud på førsteholdet som den nye sprudlende venstreback. I den sidste hjemmekamp mod Mallorca pådrog Balde sig dog en ankelskade, og den ville holde ham ude helt indtil nu, hvor truppen påbegynder pre-season.

Artiklen fortsætter under annoncen


Førsteholdet møder først ind denne mandag efter en velfortjent sommerferie, men allerede i denne uge har Alejandro Balde været tilbage på træningsanlægget Ciutat Esportiva. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

For at være helt klar efter sin ankelskade og for at komme i bedre fysisk form inden mandag, har den talentfulde venstreback altså forkortet sin ferie med en uge for at påbegynde sin træning. Dermed ser det også ud til, at det er en topklar Alejandro Balde, der mandag starter træningen sammen med resten af Barca-mandskabet.

balde40

.:FORSIDE:.