Barca B klar til oprykningsfinale efter drama

FCBARCELONA.DK - 24.07.20

© FC Barcelona
// Barca B

Barca B er klar til en ren finale om oprykning til 2. division, men det holdt hårdt mod Badajoz, der førte 1-0 indtil det 83. minut, hvor Manaj udignede. Herefter skulle man ud i forlænget spilletid og straffespark for at finde en vinder.

Der var dramatik for alle pengene, da Barca B var tæt på at ryge ud af oprykningsspillet og alligevel klarede sig videre til søndagens finale.

Barca B spillede klart bedst i første halvleg og havde flere gode muligheder for at komme foran, men ind over stregen kom bolden ikke. I stedet udnyttede Badajoz en sjælden mulighed i det 39. minut til at bringe sig ufortjent foran.

Barca B satte sig også på det meste i starten af anden halvleg og efter en times spil havde Akieme et drøn af et skud på sammenføjningen. Her manglede heldet virkelig. Badajoz forsvarede sig godt og der blev længere mellem Barca B's chancer som tiden gik.

Barca B lignede efterhånden en taber af opgøret, men i det 83. kom den forløsende udligning, da Rey Manaj satte hovedet på et indlæg fra Konrad. Barca B pressede på i kampens slutfase, men uden at der blev scoret mere.

Man skulle ud i forlænget spilletid, hvor begge hold lagde forsigtigt ud. Badajoz fik tilkæmpet sig et overtag i slutfasen og havde et par nærgående forsøg, men det stod stadig 1-1 da de ekstra 30 minutter var gået.

Herefter gik man over til straffespark for at finde en vinder. Her lagde Barca ud med at score, mens Iñaki Peña i målet tog sig af det første forsøg fra Badajoz. Herefter skiftedes holdene til at score og det var Barca B's anfører Monchu der tog ansvaret med at skyde holdets femte og afgørende spark. Det satte han sikkert ind og så var sejren en kendsgerning.

Med sejren er Barca B klar til en ren finale om oprykning. Hvem holdet møder bliver først afgjort senere i dag ved lodtrækning.