fbpx

Barca bekræfter at Araujo har pådraget sig en lårskade

FCBARCELONA.DK - 30.10.20

// Juventus // Ronald Araujo


Ronald Araujo måtte udgå af kampen mod Juventus med smerter i højre lår og nu har Barcas lægestab bekræftet, at uruguayaneren har pådraget sig en lårskade. Det er stadig uvist, hvor lang pause der venter ham.

Det var et rent skrækscenarie der udspillede sig onsdag aften da det lå fast, at Araujo ikke kunne spille videre efter pausen, for Koeman havde ingen centrale forsvarsspillere siddende på bænken til at afløse ham. Løsningen blev at De Jong tog tjansen og den opgave løste han flot.

Nu er Araujo blevet undersøgt at lægerne og de kan bekræfte, at der er tale om en muskelskade i højre lår. De melder ikke noget ud om hvor alvorlig skaden er, eller hvor lang tid Araujo må forventes at sidde udenfor. De kommer med den sædvanlige formulering om, at udviklingen vil afgøre, hvornår han igen er disponibel.

Selv en lettere fibersprængning vil dog nok tage et par uger, så meget tyder på, at Araujo må sidde ude indtil næste landskampspause, der kommer allerede om lidt mere end en uge. Det betyder at forsvarsspilleren går glip af kampene mod Alavés, Dynamo Kiev og Betis.

Landskampspausen varer to uger, indtil Barca den 21. november møder Atlético Madrid. Her kan Araujo måske komme i spil.

Lige nu er det således kun Piqué og Lenglet der er spilleklar til det centrale forsvar, idet Umtiti stadig kæmper for at blive klar af sine langvarige og tilbagevendende knæproblemer.

.:FORSIDE:.