fbpx
Annonce

Barca dropper søgen efter Xavi-erstatning udefra

Anders Lang Jensen - 15.04.24

// Xavi

Xavi har annonceret sit stop som træner efter denne sæson, men Barca befinder sig i en besynderlig situation. Håbet i klubben er, at Xavi kan fortsætte, hvilket ikke er udelukket, mens ellers er alternativet angiveligt Rafa Márquez.

Hvis den resterende del af sæsonen bliver vellykket for cheftræner Xavi, virker det ikke komplet usandsynligt, at det kan blive til virkelighed at han bliver. Omvendt har Xavi heller ikke genovervejet sin situation, hvorfor det heller ikke er lige oppe over, at en kontramelding fra ham kommer på bordet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport, har den sportslige ledelse også nu stoppet den aktive søgning efter en ny cheftræner udefra. Det har man gjort, fordi man på ledelsens bord lige nu udelukkende arbejder med to muligheder til sommer i form af Xavi eller Barca Atlètic-træner Rafael Márquez.

Hvis Xavi ender med at ville fortsætte som træner, får han lov til det af ledelsen, men sker det ikke, er man fast besluttet på at rykke Rafael Márquez op som ny cheftræner. Márquez kender klubben og de unge talenter på holdet, hvilket i ledelsens øjne gør ham til den bedste kandidat, hvis Xavi ikke ombestemmer sig.

Dermed tegner det til, at Barca har droppet tanken om at hente en træner udefra, hvor tyske Hansi Flick længe lignede en favorit.

laporta30

.:FORSIDE:.