fbpx

Barca-interesse i Martinez bekymrer ikke Inter-boss

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.11.19

© Getty Images
// Martínez // Lautaro Martínez

Barca er ifølge catalanske og italienske medier interesseret i Inters angriber Lautaro Martínez, men Inters direktør Beppe Marotta er ikke bekymret for catalanernes interessse i den argentinske angriber.

Lautaro Martínez har gjort det godt i den hjemlige liga i denne sæson og gjort sig bemærket i europæisk sammenhæng. Han scorede blandt andet 0-1 målet mod Barca på Camp Nou tidligere i efteråret.

På ledelsesgangene på Camp Nou anser man angiveligt den 22-årige angriber for at være en fremtidig arvtager for Luis Suárez, men Inter frygter ikke Barcas interesse. 'Vi er Inter. Vi er et rigtig godt hold, som ikke behøver at miste spillere med mindre de selv vil væk' insisterede Marotta ifølge Sport Mediaset.

Martínez har en frikøbsklausul på 111 mio. euro, men det får heller ikke Inter-direktøren til at ligge vågen om natten. 'Når det kommer til hans frikøbsklausul, så er det ligegyldigt. Det vigtige er hans ønske om at udvikle sig sammen med holdkammeraterne' tilføjede Marotta.

I indeværende sæson har Martínez nettet fem gange i Serie A og tre gange i Champions League. Han er i gang med sin anden sæson i Inter, som han skiftede til i sommeren 2018 fra Racing Club i hjemlandet i Argentina.

.:FORSIDE:.