fbpx
Annonce

Barca meldes lune på Carney Chukwuemeka

Peter Vyff - 24.04.24

 


Det er ingen hemmelighed, at Barca ønsker at forstærke holdet med en defensiv midtbanespiller til næste sæson. Catalanerne har i den forbindelse fået øje på Carney Chukwuemeka, der har haft svært ved at få spilletid hos Chelsea.

Barca har i denne sæson haft store spillemæssige problemer på midtbanen, hvor Oriol Romeu langt fra har kunne tage over efter Sergio Busquets. Xavi har samtidig også måtte undvære en række nøglespillere til skader, hvilket har betydet, at Andreas Christensen ofte er blevet brugt på midtbanen i løbet af foråret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsens førsteprioritet i det kommende transfervindue er således at forstærke den defensive midtbane med en spiller, der har potentialet til at dække pladsen i årevis. Catalanerne er derfor blevet meldt interesseret i Joshua Kimmich og Amadou Onana, der dog kommer til at koste mindst 60 mio. euro.

Sportsdirektør Deco er derfor tvunget til at lede efter billigere alternativer, og det har nu fået Barca til at rette blikket mod Chelsea i Premier League. Det skulle ifølge avisen Mundo Deportivo dreje sig om den 20-årige Carney Chukwuemeka, der betragtes som et stort midtbanetalent.

Chelsea hentede englænderen for knap to år siden hos Aston Villa, hvor Barca også dengang blev meldt interesseret. Chukwuemeka har dog haft svært ved at finde vej til startopstillingen, hvilket især skyldes tilgangen af Moisés Caicedo og Enzo Fernández, der tilsammen kostede knap 240 mio. euro.

Det er derfor kun blevet til 12 kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson, og det lader derfor ikke til, at stortalentet kan udfolde sit fulde potentiale hos englænderne. Chelsea er samtidig nødsaget til at sælge en række overskudsspillere for at få styr på økonomien, og det er noget som Barca kan udnytte.

Catalanerne har dog brug for en midtbanespiller, der kan gå direkte ind i startopstillingen, og det er endnu uvist om det er noget Chukwuemeka kan klare. Der er dog ikke den store tvivl om englænderens fremtidige kvalitet, og det kan sidste ende få Barca til at hente talentet, hvis markedspris er på 20 mio. euro.

chukwuemeka1F

// Carney Chukwuemeka
.:FORSIDE:.