fbpx

Bekræftet: Jean Clair Todibo har fået coronavirus

FCBARCELONA.DK - 12.08.20

© Getty Images
// Coronavirus

Tidligere denne onsdag meddelte Barca, at en af de ni spillere, som i går startede den nye sæson op, er blevet testet positiv for coronavirus. Nu har Jean Clair Todibo offentligt bekræftet, at han er spilleren med den positive test.

Tidligere på dagen afslørede Barca ikke, hvilken spiller der var tale om. Man meddelte blot, at det var en af de ni spillere, som tirsdag startede den nye sæson op. Her var tale om Trincao, Pedri, Matheus, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda og Oriol Busquets.

Sent onsdag eftermiddag lagde Todibo så en besked ud på de sociale medier og her skriver han, at han er blevet testet positiv for coronavirus.

'Hej alle. Jeg vil gerne informere jer om, at jeg er blevet testet positiv for coronavirus. Jeg har ikke nogle symptomer og har det godt. Nu er jeg hjemme i karantæne. Jeg glæder mig til at komme tilbage til træningen, men nu må jeg blive hjemme indtil virussen er væk' skriver Todibo.

Barca har efterfølgende svaret på Todibos besked på Twitter, hvor man ønsker franskmanden god bedring og håber at se ham tilbage hurtigst muligt.

.:FORSIDE:.