fbpx

Cancelo udeladt fra Citys Community Shield finale

Simon Arun Vrábel - 08.08.23

// Joao Cancelo

Søndag aften blev det traditionelle Community Shield-opgør spillet i England, og her tog Manchester City imod Arsenal. Set med Barca-briller var det opsigtsvækkende, at João Cancelo var helt udeladt fra City-truppen, hvilket Pep Guardiola efterfølgende kommenterede.

Rygterne om Ousamne Dembélés opsigtsvækkende skifte til Paris Saint-Germain har i den grad genoplivet rygterne om Barcas interesse i João Cancelo og Bernardo Silva. Derfor var det bemærkelsesværdigt, at førstnævnte var udeladt fra Manchester Citys første finalekamp i denne sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Community Shield-finalen er den engelske version af den spanske Supercup, hvor vinderen af den nationale liga møder vinderen af pokalturneringen. Modsat Spanien er der tale om en enkelt kamp, og søndag eftermiddag tørnede Manchester City og Arsenal sammen i jagten på sæsonens første trofæ. Selvom kampen i England ikke har helt samme værdi som i Spanien, så stillede Manchester City alligevel med flere profiler som Bernardo Silva, Erling Haaland og Jack Geralish.

Derfor var det opsigtsvækkende, at João Cancelo var helt udeladt af truppen, og med de igangværende rygter om Barcas interesse blev Pep Guardiola efterfølgende bedt om at forholde sig til fravalget af forsvarsspilleren. Her udtalte den catalanske cheftræner kryptisk, at Cancelo havde noget familie-anliggende i Portugal, og det ufuldstændige svar aflivede på ingen måder rygterne - tværtimod.

På trods af at Cancelo har raget sig uklar med både Manchester City og efterfølgende Bayern München, hvor han i sidste sæson spillede på lån, så opfylder portugiseren stort set alle de kriterier, som man i Barca ønsker, at en fuldback besidder. Derfor vil den 29-årige forsvarsspiller passe som fod i hose på den catalanske højreback.

.:FORSIDE:.