fbpx

Chelsea klar til at betale 80 mio. euro for Koundé

Peter Vyff - 26.05.23

// Jules Koundé

Jules Koundé skulle angiveligt være så utilfreds med positionen på højre back, at han skulle være klar til at forlade Barca. Det har Chelsea eftersigende tænkt sig at udnytte og forsøge at hente franskmanden til Premier League.

Adskillige medier meddelte forleden, at Jules Koundé skulle have taget kontakt til ledelsen for at ytre sin utilfredshed over at spille højre back. Franskmanden skulle i den forbindelse have åbnet op for at forlade Barca, selvom han dog ikke direkte har bedt om at blive solgt.

Det kom kort efter også frem, at ledelsen angiveligt skulle have prissat forsvarsspilleren til 80 mio. euro, hvis det skulle ende ud i et salg. Catalanerne betalte selv 50 mio. euro for Koundé, da han før denne sæson blev hentet hos Sevilla, hvilket skete foran næsen på netop Chelsea, som i lang tid så ud til at løbe af med franskmanden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Chelsea øjner nu ifølge avisen Sport en ny mulighed for at hente Koundé til Stamford Bridge, og prisen på 80 mio. euro skulle eftersigende ikke være noget problem. Landsholdsspilleren kan endda også se frem til at få en forbedret kontrakt, hvis han skulle beslutte sig for at tage skiftet til Premier League.

Som situationen ser ud nu, så lader det ikke til, at franskmanden kan se frem til spilletid i midterforsvaret i næste sæson. Catalanerne meldes tæt på at hente Iñigo Martínez hos Athletic Club Bilbao, samt har Xavi ikke en naturlig højre back til rådighed i førsteholdstruppen.

Det er derfor ikke utænkeligt, at ledelsen kan ende med at lade Koundé skifte, især også med tanke på den økonomiske situation, der betyder, at Barca har hårdt brug for at generere indtægter. Og skulle prisen hedde 80 mio. euro, så kan det ende ud i en fin fortjeneste, men for nu lader det til at begge parter trækker vejret, og ser hvad fremtiden kan bringe af muligheder.

.:FORSIDE:.