fbpx

Christensen: 'Vi spiller godt sammen i forsvaret'

Simon Arun Vrábel - 23.03.23

// Andreas Christensen

Den danske landstræner Kasper Hjulmand udtalte for nyligt, at han så Andreas Christensen som én af verdens måske bedste i det centrale forsvar, men danskeren giver ydmygt æren videre til holdkammeraterne i Barcelona.

Kasper Hjulmand havde de helt store superlativer fremme, da han fra den danske landsholdslejr skulle beskrive Andreas Christensen, men dagen derpå nedtoner forsvarsspilleren selv sit prædikat som "én af verdens bedste".

Artiklen fortsætter under annoncen


Den fremmødte presse var meget interesseret i at tale med Andreas Christensen fra den danske landsholdslejr dagen efter, at Hjulmand havde kaldt ham for ”én af verdens bedste”. Derfor blev danskeren spurgt ind til hans syn på sagen og her var Christensen – som altid – meget ydmyg omkring situationen.

’Min træner på landsholdet har sagt, at jeg er blandt de allerbedste center-backs i verden, men det er jeg ikke den rette at spørge om. Vores forsvar i Barca har kun lukket ni mål ind og årsagen til det er, at vi spiller godt sammen i forsvaret' lød det.

Den danske landsholdsspiller kom til Barca i sommer, efter et blandet ophold i engelske Chelsea. Omvæltningen fra London til Barcelona har da også været total, og danskeren nyder sin nye tilværelse i Catalonien.

’Barcelona er et helt fantastisk sted at være som fodboldspiller. Der er både bjerge og strand og så er maden i øvrigt helt i top’, fortæller danskeren i et interview som avisen Sport har bragt.

Andreas Christensen er blandt de kun syv spillere som har forladt Barca for at spille landskampe. Her skal han først møde Finland og tre dage senere Kazakhstan..:FORSIDE:.