fbpx
Annonce

Cubarsís statistik bekræfter hans flotte ligadebut

Simon Arun Vrábel - 22.01.24

 


Den blot 16-årige Pau Cubarsí gjorde en god figur i sin ligadebut på førsteholdet i går aftes mod Real Betis. Det bekræftes af  forsvarsspillers statistik efter kampen, for den vidner om en fænomenal ligadebut.

Den kun 16-årige forsvarsspiller spillede en fantastisk kamp i det centrale forsvar, flankeret af Ronald Araújo og Jules Koundé, og det var ikke til at se, at det kun var anden gang, at Cubarsí fik minutter på førsteholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pau Cubarsí, som er et produkt af La Masia, fik sin officielle debut i torsdags, da han erstattede Andreas Christensen i halvlegen af pokalkampen imod Unionistas. Det var dog en noget anderledes atmosfære, som ventede den 16-årige forsvarsspiller, da han søndag aften trådte ind på græstæppet på Benito Villamarin foran 53.000 tilskuere og et hjemmehold, som endnu ikke havde tabt på hjemmebane i denne sæson.

Cubarsí spillede dog en flot kamp uden store fejl eller synlige nerver, og efter kampen fortæller avisen Sport, at forsvarsspillerens statistik også var langt over, hvad man kan forvente af en ungdomsspiller i sin debutkamp i La Liga. Cubarsí havde 69 berøringer med en pasningssikkerhed på hele 94%, og derudover vandt den unge forsvarsspiller to dueller, blokerede et skud på mål, stjal bolden fra modstanderen en enkelt gang og lavede fire lsuccesfulde lange afleveringer.

Det var derfor også kun et ubehag i lægmusklen, som gjorde, at Xavi skiftede Cubarsí ud efter 81 minutter, og var kampen blevet spillet hjemme på Montjuïc, er der næppe nogen tvivl om, at den unge forsvarsspiller ville være blevet klappet fra banen.// Real Betis // Pau Cubarsí
.:FORSIDE:.