fbpx
Annonce

Cubarsí får stor ros efter præstationen mod Getafe

Peter Vyff - 25.02.24

 


Barca spillede en god kamp mod Getafe, der blev besejret med hele 4-0  hjemme på Montjuic. Catalanerne lykkedes dermed at holde nullet hele kampen, og det skyldtes ikke mindst Pau Cubarsí, der storspillede i midterforsvaret.

Siden årsskiftet har Xavi fået en smule bedre styr på spillet, og især angriberne har fundet målet noget oftere end i efteråret. Catalanernes defensiv har dog været den helt store akilleshæl, og alene i januar lukkede forsvaret hele 17 mål ind.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det lykkedes dog at holde nullet mod Getafe, hvilket kun er tredje gang siden årsskiftet, at det sker. Xavi stillede op med Ronald Araújo og Pau Cubarsí i midterforsvaret, og duoen formåede både at lukke af for Getafes angribere, og fungere som en spilstation fremad i banen.

Efter kampen har den 17-årige Cubarsí fået stor ros, da han effektivt læste modstandernes træk og fordelte boldene med stor kvalitet. Stortalentet fik også en række pæne ord med fra sine holdkammerater, der kommenterede hans præstation på Instagram.

João Cancelo kalte blandt andet teenageren for 'Franz Beckenbauer Cubarsí', med henvisning til den tyske forsvarslegende. Ronald Araújo fremhævede også Cubarsí afleveringsevner med kommentaren: 'Stik mig en gennemspilning'.

La Masia-kammeraten Héctor Fort sendte også en smule kærlighed i Cubarsís retning med beskeden: 'Du er så flot og så god'. Stortalentet har også fået en masse ros af Barca-fans, og fortsætter han de positive takter, har han potentialet til at få mange år i klubben.

cubarsi1F

// Pau Cubarsí
.:FORSIDE:.