fbpx

Deco: 'Trincao har hvad der skal til for at spille i Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.08.20

© Getty Images
// Deco // Ansu Fati // Trincao

Barca har interviewet deres tidligere midtbanespiller Deco om landsmanden Trincao, der allerede er kommet til Barcelona. Der blev også tid til en kommentar om Riqui Puig og Ansu Fati.

'Trincao har hvad der skal til for at spille og blive en succes i Barca. Han er en kvalitetsspiller med en stor fremtid foran sig. Han er en klassisk venstrebenet spiller, som laver løb fra kanten ind i det frie rum. Når han kommer ind på midten, så skyder han på mål. Han er god i en-mod-en situationerne og han har et fint skud. Han er en fodboldspiller, som jeg personligt godt kan lide' sagde Deco.

Deco er også sikker på, at Trincao ikke skal bruge lang tid på at tilpasse sig til Barca. 'Spillere som kommer til Barca forventes som regel at levere resultater med det samme, men det er ikke altid nemt for en ung spiller som han er. Hvis han får spilletid, så vil han bestemt ende med at gøre det godt' tilføjede Deco.

De unge Barca-talenter Riqui Puig og Ansu Fati fik også en kommentar med på vejen fra Deco. 'De er sådan nogle spillere, der er resultatet af et rigtig godt arbejde i La Masia. De er to spillere som er kloge og som er klar til at udvikle sig og lære. Hvis de forbliver ydmyge og sultne efter at vinde det hele, så kan de begge blive store succeshistorier i Barca' afsluttede han.

.:FORSIDE:.