fbpx

Deco: 'Bergvall? Der kommer mange andre som ham'

Simon Arun Vrábel - 05.02.24

 


Da Deco mødte pressen inden udekampen imod Deportivo Alavés, kom meget af interviewet til at handle om Lucas Bergvall, som i 11. time valgte at skifte til engelske Tottenham, men det tog Barcas sportsdirektør ikke så tungt.

Det var første gang, Deco lod sig interviewe, efter at Xavi havde meldt ud, at han stopper som cheftræner efter denne sæson, men det var i stedet Lucas Bergvall, som journalisten var mest interesseret i, da Barcas sportsdirektør lod sig interviewe inden startfløjtet i kampen imod Deportivo Alavés.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Bergvall? Der kommer mange andre som ham’, indledte Deco ifølge avisen Mundo Deportivo lidt overrasket på spørgsmålet fra journalisten.

’Hvis du spørger mig, så er det en sag, som I (pressen, red.) har givet alt for meget opmærksomhed. Han er en ung spiller med en masse talent, men han er ikke den eneste, og vi har også selv mange talentfulde spillere. Vi er interesseret i spillere, som ønsker at komme til Barca, og for Bergavall var planen, at han skulle have minutter for både første- og andetholdet’, udtalte Deco, inden han blev spurgt ind til situationen omkring Xavi.

’Det er en ærgerlig situation, for han er den træner, som vi satsede på og troede på. Både for denne sæson og for den næste sæson. Xavis afsked er ikke afslutningen på sæsonen, og når tiden er inde til det, vælger vi en ny træner. Lige nu har vi brug for tid til at bearbejde hans beslutning og de mange skader, som holdet oplever’, forsatte Deco, inden han blev bedt om at uddybe holdets mange skader yderligere.

’Det er bekymrende, at der er så mange spillere, som ikke er til vores rådighed. Nogle af skaderne har vi været i stand til at kontrollere, imens andre har været på grund af overbelastning og den stramme kalender. Det er noget, som bør blive diskuteret sådan helt generelt, for der kommer flere nye ligaer og turneringer, og det kommer ikke kun til at påvirke Barca’, afsluttede Deco.

Alene i januar har Barca spillet 10 kampe på 31 dage, imens februar er en smule mere tilgivende med fem kampe på 29 dage.



// Deco
.:FORSIDE:.