fbpx

Dembélé overraskede ved at træne på fridag

FCBARCELONA.DK - 08.10.20

© FC Barcelona
// Ousmane Dembélé

Der var overraskende fremmøde på Barcas træningsanlæg i dag, for Ousmane Dembélé mødte op for at træne på egen hånd, selvom Ronald Koeman har givet spillerne fri frem til på mandag. Også Dest og Alba trænede.

Dembélé er kendt for ved flere lejligheder at komme for sent til træning, men i dag viste franskmanden en god indstilling, ved frivilligt at træne på en fridag. Koeman har givet alle de tilbageblevne spillere fire fridage, her hvor alt 15 spillere er hjemme for at spille landskampe.

Dembélés frivillige træning har skabt stor opmærksomhed i den catalanske sportspresse, for klubben ville sende ham til Manchester United i det netop lukkede transfervindue, noget der som bekendt glippede, fordi Dembélé nægtede at medvirke.

Fremmødet i dag tolkes som et signal om, at Dembélé har tænkt sig at kæmpe hårdt for at vise Ronald Koeman, at han er værd at satse på, så det kan blive til mere spilletid end man har set i de første tre ligakampe. Her har Dembélé kun spillet i alt 21 minutter.

Dembélé havde selskab af nytilkomne Sergiño Dest, samt af Jordi Alba, der kæmper for at blive kvit af sine lårproblemer fra kampen mod Sevilla.

.:FORSIDE:.