fbpx

Flick: 'Jeg er tilfreds med de spillere jeg har'

FCBARCELONA.DK - 16.08.24

 


Hansi Flick holdt fredag eftermiddag pressemøder forud for lørdagens udekamp i ligaen mod Valencia. Her kom tyskeren ind på den nuværende trup, mulige forstærkninger og på spillere som Pedri og Gavi.

Læs den tyske Barca-træners udtalelser her:

Kampen:
'Jeg ser virkelig frem til den første kamp. Valencia er et specielt sted. Det bliver en hård kamp, modstanderen har vist, at de spiller god offensiv fodbold, så vi skal være opmærksomme mellem vores kæder. Det bliver en rigtig svær første kamp'.

Dani Olmo:
'Olmo er ikke i god fysisk form endnu, han kom sent i gang og vi skal passe på ham. Han kommer ikke til at spille i morgen. Vi vil gerne have, at alle er i god form og spiller uden at blive skadet'.

Pedri:
'Han er en speciel spiller for os og kan ændre kampens forløb. Han kan være en mulighed til anden halvleg i morgen. Han kan hjælpe os rigtig meget og han ønsker selv at spille'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lamine Yamal:
'Han er klar til at spille'.

Forstærkninger:
'Jeg er tilfreds med den trup, som jeg har til rådighed. Alt andet kan jeg ikke kontrollere. Da jeg underskrev min kontrakt, vidste jeg, at det ikke ville blive let, men jeg har fuld tillid til klubben. Og jeg er glad for holdet og det, som de tilbyder mig. Vi har skadede spillere, som gradvist vender tilbage. Vi er stadig et stærkt hold'.

Gamper-nederlaget:
'Jeg taler aldrig meget om min startopstilling og de enkelte spillerer. Men om kampen i mandags vil jeg gerne sige, at jeg tror, at spillerne var trætte. Preseason har været lang, og vi har trænet intensivt. Det var en kamp på et uheldigt tidspunkt. Når man vinder, bliver man styrket, og når man ikke gør er det ikke en god følelse. Vi har arbejdet hårdt så vi ser en anden version i morgen'.

Kæmpe med Real Madrid:
'Vi er et stærkt hold, et godt hold af høj kvalitet, både med og uden bolden. Fodbold handler om at vinde eller tabe. Hvis du vinder, er alle glade, og arbejdet bliver lettere, også for mig. Men man skal forberede sig godt, se hvad der sker og tilpasse sig. Det er en proces og vi arbejder konstant. Jeg tror på holdet, der er en god stemning og alle ved, hvad de skal gøre og at det ikke bliver en nem kamp. Det bliver helt sikkert en intens dyst'.

Gavi:
'Jeg er virkelig, virkelig glad for at se ham tilbage på banen og se, hvordan han udvikler sig. Han udvikler sig godt, men det er ikke tid til at udtale mig om hans comeback endnu. Det er vigtigt at træne ordentligt først. Jeg takker dem, der arbejder på hans comeback. Det utroligt at se ham spille og se den kvalitet han har. Jeg lægger ikke pres på ham i forhold til hans comeback. Han er meget ung, har mange år foran sig uden skader, og vi vil passe godt på ham'.

Thiago:
'Vi har et fremragende forhold, og da vi var sammen i München, skabte vi et stærkt bånd. Da han besluttede at stoppe sin karriere,sagde jeg til ham, at han ville blive en fremragende træner, og at han ville være velkommen hos os. Han hjælper os meget. Han er et fantastisk menneske, og det er vidunderligt at have ham på holdet. Det, han bidrager med både på og uden for banen, er fantastisk. Nu skal han dog videre og jeg ved ikke, om han vender tilbage. Det er hans beslutning. Han fokuserer på sin familie'.

// Valencia // Hansi Flick
.:FORSIDE:.