fbpx

Flick: 'Meget vigtigt at lægge ud med en sejr'

FCBARCELONA.DK - 18.08.24

 


Det var en både glad og lettet Hansi Flick der holdt pressemøde efter 2-1 sejren over Valencia i går aftes. Her understregede han vigtigheden af, at lægge ud i ligaen med en sejr, men han erkendte også, at meget kan forbedres.

'Det er meget vigtigt at lægge ud med en sejr. I første halvleg begik vi flere fejl, men vi gjorde det bedre i anden halvleg. Vores scoring lige inden pausen var meget vigtig' indledte Flick.

'Der er ting som skal forbedres, men vi er i starten af sæsonen, hvor vi skal samle selvtillid. Det er tre meget vigtige point i dag i en intens kamp, hvor jeg mener vi fortjent fik de tre point' fortsatte han.

Her er hvad Flick ellers kommenterede:

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowskis præstation:
'Han er meget professionel og en vigtig spiller for os. Han arbejdede også godt i defensiven og scorede to mål. Han er altid til stede i feltet'.

Balde måtte udgå af kampen:
'Han har det fint. Vi må se på det i Barcelona, men jeg tror han har det godt'.

Mange unge spillere på banen:
'Vores sæsonforberedelser var ikke nemme, for vi havde mange spillere med landsholdene, men spillerne fra La Masia gør det godt. Det gjorde de også i dag'.

Gündogans afbud og fremtid:
'I mandags fik han en flænge ved øjenbrynet og derfor blev han hjemme. Jeg talte med ham for at høre, hvordan han havde det. Vi har en god relation og jeg har fornemmelsen af, at han bliver hos os'.

Lamine Yamals udvikling:
'Han er en fantastisk spiller, som er meget vigtig for os. Han er en spiller som alle ønsker at se og derfor blev der klappet af ham'.

Flick må bruge mange unge spillere:
'Det bekymrer mig ikke, om det er en spiller fra La Masia. Det er godt at vi har dem, for de har kvalitet'.

flick10F

// Valencia // Hansi Flick
.:FORSIDE:.