fbpx

Gerard Martín har overhalet Fort og Valle

FCBARCELONA.DK - 20.08.24

 


Da Hansi Flick skulle finde en indskifter for Alejandro Balde i lørdagens opgør mod Valencia, faldt valget overraskende på Gerard Martín, der er et ubeskrevet blad for de fleste. Det skete på bekostning af Hector Fort og Alex Valle.

Balde er tilbage efter sin langvarige lårskade og ser ud til at være Hansi Flicks førstevalg på venstre backen, men hvem skal agere reserve for den 20-årige Balde?

Umiddelbart stod Hector Fort med de bedste kort på hånden. Han var allerede en del af førsteholdet i sidste sæson, hvor han blev noteret for 10 kampe og lagde tre assist. Et alternativ er Alex Valle, der gjorde det godt i træningskampene i USA.

Artiklen fortsætter under annoncen


Både Fort og Valle sad på udskiftningsbænken mod Valencia, men det var ikke en af dem der blev kaldt på, da Balde måtte lade sig udskifte med smerter i højre lår efter et slag. Her blev de begge siddende, for istedet valgt Hansi Flick at kalde på Gerard Martín, der dermed debuterede for Barcas førstehold.

Gerard Martín har en noget anderledes baggrund, for han er ikke et produkt af Barcas akademi La Masia. Han blev hentet til klubben sidste sommer for at hjælpe Barca Atlétic og her gjorde han det godt.

Derfor kom Martín med på turen til USA denne sommer, hvor han ser ud til at have overbevist Flick om sine kvaliteter. I hvert fald er det en kendsgerning, at han lige nu har overhalet både Hector Fort og Alex i kampen om at blive reserve for Balde.

martin2F

// Gerard Martín
.:FORSIDE:.