fbpx

Griezmann: 'Jeg kom for at lære en ny spillestil'

FCBARCELONA.DK - 26.11.19

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Antoine Griezmann har haft mere end svært ved at finde sig til rette i Barcas spil og i et interview erkender han problemerne. Han er dog samtidig sikker på, at det nok skal komme.

'Jeg forstår stadig ikke Messis, Suárez' og Dembélés bevægelser og det kan være hårdt. Når du ikke er komfortabel med bolden, får det dig til at fejle når du skyder på mål eller lægger en pasning' siger han i en snak med Radio Montecarlo.

'Det er en læringsproces. At spille til venstre er en ny position for mig og det er et spørgsmål om at vænne sig til det. Jeg forsøger at lære og forstå hvordan mine holdkammerater spiller. Alt er nyt for mig. Jeg forsøger at lære det så hurtigt som muligt, for holdet har brug for mig, men det kan være svært. Alt skal dog nok lykkes med tiden' fortsætter han.

Her bliver han spurgt, hvorfor han valgte at tage til Barca. 'Jeg forlod ikke Atlético for at vinde flere titler. Jeg kom for at lære en ny spillestil og en ny filosofi, samt for at prøve at blive bedre og lære nye ting der kan udvikle mig på det personlige plan' svarer han.

Griezmann er klar over, at han skal lære Messi og Suárez bedre at kende. 'Jeg er en genert person, men Suárez og Messi og jeg lærer langsomt hinanden at kende. Vores forhold udvikler sig med tiden og det bliver godt, for alt hvad der sker udenfor banen, vil hjælpe os til at forstå hinanden på banen' udtaler han.

Til sidst lægger Griezmann ikke skjul på, at han er meget imponeret over Messi. 'Det er en type spiller som vi sandsynligvis adrig får at se igen. Vi kan kun nyde hans fodbold, uanset om det er os holdkammerater, tilskuerne eller træneren der leder ham. Hvad han laver med bolden er utroligt og det er virkelig en fornøjelse at se på og at spille sammen med ham' afslutter han.

.:FORSIDE:.