fbpx

Gündogan om skade: 'Det er ikke så slemt'

FCBARCELONA.DK - 31.07.23

// Gündoğan

Ilkay Gündogan måtte allerede i første halvleg af weekendens El Clásico lade sig udskifte med hvad der for mange lignede en muskelskade. Søndag berolige den tyske midtbanespiller dog de catalanske tilhængere på de sociale medier.

Gündogan har indtil videre været sæsonens helt store signing i Barca og der er tårnhøje forventninger til tyskeren. I weekendens El Clásico i USA startede Gündogan da også inde og havde en vigtig fod med i Barcas scoring til 1-0.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I slutningen af første halvleg kom tyskeren dog galt af sted og måtte lade sig udskifte med smerter omkring den ene lysken. Der blev straks spekuleret i en længere pause til Gündogan, men søndag kom midtbanespilleren med en beroligende besked på Twitter.

Gündogan havde lagt et billede op fra kampen mod Real Madrid, hvor han fejrede sejren. Til opslaget spurgte en person, om tyskeren er OK, hvortil han svarede: 'I skal ikke være bekymrede - det er ikke så slemt'.

Barca er endnu ikke kommet med en officiel udmelding om Gündogan og hvor vidt han er skadet, men skal man tro tyskerens egen udmelding, så er der altså ikke tale om noget alvorligt.

.:FORSIDE:.