Gündogan slap med forskrækkelsen efter svinestreg

FCBARCELONA.DK - 15.06.24

// Ilkay Gundogan

EM kunne være slut for Ilkay Gündogan næsten inden det var kommet i gang, da han i går i åbningskampen blev udsat for en ren svinestreg. Heldigvis for tyskeren slap han billigt og kunne spille kampen mod Skotland færdig.

Helt som ventet var Gündogan med fra start, da Tyskland og Skotland i går spillede åbningskamp ved EM, et opgør der sluttede med en sikker tysk sejr på 5-1, hvor Ter Stegen måtte se Manuel Neuer vogte buret gennem 90 minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kampen kunne samtidig være blevet Gündogans sidste ved EM, efter at han kort før pausen blev udsat for en ren svinestreg af Skotlands Porteous, der tæt foran mål kastede sig ind i en vild tackling med begge fødder og med knopperne forrest.

Han ramte Gündogans ankel med stor fart og tyskeren faldt til jorden og vred sig i smerte. TV-billederne viste, at Barca-spillere havde fået et kraftigt vrid i anklen og det lignede en ankelskade og dermed exit af EM.

Dommeren dømte straffe og viste det røde kort til Porteous, mens Gündogan humpede rundt og håbede han kunne fortsætte. Heldigvis for ham kom pausen, hvor han kunne få behandlinger og han kom på banen til anden halvlegs start og kunne spille opgøret til ende.

Efter kampen kom Gündogan med en positiv melding om sin tilstand. 'Anklen har det fint. Det er ikke alvorligt. Det var kun et hårdt slag' lød det fra ham.

I Barcelona har Hansi Flick helt sikkert draget et lettelsens suk, for havde der været tale om en alvorlig ankelskade, kunne det betyde en pause i starten af næste sæson.