fbpx

Hvem skal Fati, Puig og Araujo spille for på søndag?

FCBARCELONA.DK - 14.07.20

© Getty Images
// Barca B // Ronald Araujo // Ansu Fati

På søndag spiller Barca B sin første playoff-kamp om oprykning til 2. division og her er det planen, at Ansu Fati, Riqui Puig og Ronald Araujo skal hjælpe til, men det sker nok kun, hvis Barcas førstehold ikke kan vinde ligaen.

Oprykningen til landets næstbedste række afgøres som en slutrunde med 16 hold. Alle kampe spilles i Andalusien i slutningen af denne måned og Barca B er blandt deltagerne.

De lægger ud på søndag mod Valladolid Promesas, der er Valladolids andethold. Pudsigt var de disse to klubbers førstehold der mødtes i ligaen lørdag aften og hvor Barca vandt med 0-1 på en scoring af Arturo Vidal.

Barca vil sætte alt ind på at rykke op. Det vil normalt involvere profiller som Fati, Puig og Araujo, der ellers træner og spiller med førsteholdet, men som reelt tilhører B-holdet. Hvis Real Madrid hjemfører mesterskabet på torsdag, er det oplagt at Fati, Puig og Araujo hjælper B-holdet søndag, i stedet for førsteholdet.

Skulle det modsat ske, at Real Madrid smider point torsdag og Barca derved stadig kan vinde mesterskabet i sidste spillerunde, bliver det nok Quique Setién der får glæde af de tre spillere i holdets sidste kamp mod Alavés. Barca-træneren råder nemlig ikke over 18 disponible førsteholdsspillere.

Det bliver derfor først torsdag aften det afgøres, hvilket hold Fati, Puig og Araujo skal spille for på søndag aften.

Andre B-holdsspillere  som Iñaki Peña, Morer, Jorge Cuenca, Monchu og Collado, der alle har trænet med førsteholdet siden coronapausen sluttede, har allerede sluttet sig til B-holdets træning. Det var baggrunden for, at de ikke blev udtaget til førsteholdets kamp mod Valladolid lørdag aften.

.:FORSIDE:.