fbpx

I aften tager Barca for alvor hul på sæsonen

FCBARCELONA.DK - 17.08.24

 


Det er slut med træningskampe og eksperimenter, for i aften spiller Barca sin første kamp i La Liga i den nye sæson, hvor det gælder en meget svær udekamp mod Valencia. Her handler det om at få en god start på sæsonen.

I aften er det alvor for Hansi Flick, der står for sin første officielle kamp som Barca-træner. Forud er gået fire træningskampe, hvor de første tre mod City, Real Madrid og Milan bød på fornuftige resultater, hvorefter fulgte 0-3 lussingen mod Monaco.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sådan en nedtur er der ikke råd til i aften i Valencia, for Hansi Flick har brug for at komme godt fra start med sit nye projekt, hvis der ikke hurtigt skal opstå tvivl om hans formåen.

Betingelserne er dog ikke nemme, for Barca må undvære en lang række spillere af forskellige årsager. Her er der blandt andre tale om Araujo, De Jong, Gavi, Fermin og Olmo, mens flere andre kun lige er vendt tilbage fra EM og OL og derfor ikke har trænet meget med.

Valencia er en svær modstander at lægge ud imod, ikke mindst på Mestalla. Holdet har ambitioner om at blande sig i toppen af La Liga i denne sæson, så de vil også gøre alt for at lægge godt ud på sæsonen. 

Kampen spilles kl. 21.30 og den vises på TV2 Sport X.

// Valencia
.:FORSIDE:.