fbpx

Julián Araujo meldes tæt på lejeaftale med Las Palmas

Markus Johannessen - 15.07.23

// Julián Araujo

Mexicanske Julián Araujo har endnu ikke fået sin officielle debut med Barcas førstehold grundet udfordringerne med at få ham indregistreret. Nu kan han have kurs mod oprykkerne Las Palmas på en lejekontrakt. 

Ifølge den catalanske avis Sport kan den 21-årige mexicaner blive den næste til at forlade Barca inden for de kommende dage, da man er tæt på enighed med UD Las Palmas om en aftale for næste sæson. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Julián Araujo har trænet med førsteholdstruppen siden januar, men har angiveligt ikke en rolle i Xavis planer for den kommende sæson. Cheftræneren ønsker efter sigende, at den 21-årige back får noget mere, før han for alvor trækker i Barca-trøjen. 

Derfor har Barcas sportslige ledelse angiveligt ambitioner om at leje Julián Araujo ud i en sæson, men uden at inkludere en købsoption i kontrakten. Xavi og co. ser nemlig stadig en fremtid i den mexicanske forsvarsspiller i Barca. 

Julián Araujo kan altså få sin officielle La Liga-debut hos oprykkerne, hvis catalanerne og den kanariske klub kommer til enighed om hans lejeophold. Der kommer muligvis en afklaring inden at Barca drager til USA midt i næste uge.



.:FORSIDE:.