fbpx

Koeman: 'Jeg løj om min Barca-klausul'

FCBARCELONA.DK - 03.11.19

© Getty Images
// Ronald Koeman

Vejen er fri for Ronald Koeman til et skifte til Barca til sommer, hvis han og klubben måtte ønske det. I dag indrømmede han eksistensen af en klausul i hans landstrænerkontrakt, som han tidligere har benægtet.

For et par uger siden fortalte sportsdirektøren for det hollandske fodboldforbund, Nico-Jan Hoogma, at Koeman har en klausul i sin kontrakt som gør, at han kan skifte til Barca - en klausul som Ronald Koeman tidligere selv har benægtet eksistensen af.

Først i dag kommenterede han sagen i et interview med Fox Sports og her var han tydeligvis ikke tilfreds med Hoogmas afsløring. 'Jeg synes det er uheldigt at det kom ud. Jeg er ikke vred, men det er noget vi har talt om' kom det fra ham.

Han blev bedt om at forklare, hvorfor han tidligere benægtede klausulen. 'Nogle gange kan en hvid løgn være god. Dem bruger jeg nogle gange' sagde han.

Koeman forsikrede dog de hollandske landsholdsfans om, at han ikke forlader landholdet inden EM til sommer. 'Klausulen omfatter udelukkende Barcelona og først efter EM 2020. Jeg stopper ikke nu, det er 100% sikkert' sagde han videre.

Han understregede også, at det kun er Barca der kan få ham til at opgive landstrænerjobbet. 'Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg forlader ikke mit landstrænerjob for Holland for nogen anden klub' var meldingen.

Hvad der så sker til sommer må tiden vise. 'Her beslutter vi om jeg fortsætter eller ej. Der er kun én klub der er nævnt i min kontrakt og jeg forlader ikke landsholdet for andre' afsluttede han.

Dermed ligger det 100% fast, at Koeman hele tiden har haft et ønske om at stå til Barcas dispostion efter EM, hvis trænerjobbet skulle blive tilbudt. Det er helt sikkert noget man lægger mærke til på præsidentkontoret på Camp Nou.

.:FORSIDE:.