fbpx

Lamine Yamal trænede med trods overfald på hans far

Peter Vyff - 15.08.24

 


Det har været et turbulent døgn for Lamine Yamal og hans famile, efter hans far i går blev overfaldet og stukket med en kniv. Stortalentet har dog kunne ånde lettet op, da faderen er uden for livsfare, og han deltog derfor også ved dagens træning.

Det kom som noget af et chok, da nyheden om overfaldet på Lamine Yamals far, Mounir Nasraoui, i nat kom frem. Overfaldet skete på en parkeringsplads, hvor han brutalt med stukket med en kniv, og efterfølgende blev hasteindlagt på hospitalet.

Situationen har helt naturligt efterladt familien meget berørt, men faderen skulle dog være udenfor livsfare. Yamal har endnu ikke besøgt faren, men han skulle dog have talt i telefon med ham i morges, hvor han fik de gode nyheder at vide, efter en nat uden meget søvn.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og til trods for den forfærdelige situation, ankom Yamal til normal tid i dag for at træne med resten af holdkammeraterne. Stortalentet blev ifølge avisen Sport modtaget med en masse kærlighed og omsorg fra både spillere og personale, der alle forsøger at støtte ham i den svære situation.

Med sin fars forbedrede helbred, tyder meget på, at han deltager i næste uges kamp mod Valencia på Mestalla. Yamal går en spændende sæson i møde, hvor han nu er en af holdets allerstørste stjerner, selvom han fortsat kun er 17 år.

Catalanerne har derfor også planer om at bruge Yamal med forsigtighed, og taget den omsorg, som han modtog tidligere i dag, i betragtning, ser det ud til, at han er i meget trygge hænder.

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.